Hurá do Tater! Přednášíme na eCommerce Conference 2017

Dne 14. 8. 2017 Život v IC

Tak. Nastal čas přispět také svou troškou do mlýna. V úterý 12. 9. vystoupí náš copywriter Ivan se svou přednáškou na akci eCommerce Conference 2017. Kde? Ve Vysokých Tatrách. Pouhé 2 minuty chůze od Štrbského plesa! Pojeďte s námi a získejte na konferenci vstupenku se slevou. A o čem to vlastně celé bude?

 

Bude toho mnoho

V krásném prostředí hotelu Panorama Resort ve Vysokých Tatrách vás od pondělka 11. 9. až do středy 13. 9. čeká celkem 12 odborných přednášek 20 profesionálů z oblasti legislativy a marketingu. Takže ať už potřebujete roztlačit svůj e-shop, získat zajímavé kontakty nebo byste se jen rádi provětrali, vyzkoušeli místní wellness a dozvěděli se pár praktických rad z ověřených zdrojů, určitě vám návštěvu konference doporučujeme.

A pozor: pro naše klienty a partnery umíme zajistit 20% slevu na celou konferenci. Ozvěte se a zařídíme to.

 

4.-tatras-1529090_1920-1024x576.jpg

Máme rádi konference v inspirativním prostředí. Toto budeme mít prakticky hned za domem.

Zdroj: Pixabay.com

Školíme rádi a pravidelně

Přestože na konferencích býváme většinou v roli posluchačů (přečtěte si například, jaké to bylo na konferenci SEO Restart 2017), nebude to pro nás až tak úplně nezvyklá úloha. O svoje know-how se s vámi pravidelně dělíme v našem blogu či newsletteru, školíme naše klienty a střihli jsme si i několik workshopů v rámci loňského Digisemestru.

O cenné informace se zkrátka dělíme rádi, považujeme to za součást práce kvalitní marketingové agentury. Nestačí nám, že své klienty přesvědčíme ke spolupráci. To je jen první krok. Záleží nám na tom, aby věděli, proč je která činnost v rámci propagace jejich byznysu důležitá. Bez toho se dlouhodobé pracovní partnerství buduje jen velmi složitě.

 

Co se dozvíte?

Ivanovu trochu floutkovsky nazvanou přednášku „Vím, co máte špatně na webu, aniž bych ho viděl” doplňuje podtitul „Top 10 chyb českých webů”. Přednáška vychází ze zkušeností nasbíraných za celou dobu existence naší agentury, které se opakovaly do té míry, že daly vzniknout celé typologii klasických problémů brzdících byznys našich klientů.

 

Šťastný-zákazník-1-1024x625.jpg

Takto nějak vypadá zákazník, kterého chcete. Poradíme vám, jak na to.

Zdroj: depositphotos.com

Cílem přednášky je ukázat propojenost celého marketingu. To, že se nestačí upnout na jednu marketingovou disciplínu, ať už je to PPC, SEO nebo obsah. To, že žádná stránka na webu nesmí být jen do počtu. To, že svůj web nesmíte vnímat jako jeho majitel, ale jako jeho návštěvník. A dozvíte se spoustu dalších tipů. Něco možná napoví třeba Ivanův článek o přistávacích stránkách.

 

Hladký průběh zaručen

Bohaté zkušenosti organizátorů z renomované odborné instituce Profivzdelavanie.sk slibují dotaženou organizaci, bezproblémový průběh a velmi příjemný zážitek. Zbývá jen dodat, že eCommerce Conference 2017 patří do edice konferencí, které server Profivzdelavanie.sk pořádá pod označením „Zisk manažment konferencia”.

Přečtěte si další informace o eCommerce Conference 2017. Budeme se na vás těšit!

 

Elena Horáková

Ivan Jašek

ZPĚT NA VÝPIS BLOGU chci nezávaznou konzultaci

Naše kompetence